eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk
London, 2018. február 21.Justin Timberlake amerikai énekes-dalszerző érkezik a zenei Brit Díjak átadási ünnepségére a londoni 02 Arénában 2018. február 21-én. (MTI/EPA/Neil Hall)
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Justin Timberlake hihetetlen gesztusa

Emlékezetessé tette egy családnak a hálaadás napját a sztár.

A mozgásában korlátozott 17 éves fiú, Jake Stitt egy jótékonysági oldalon kezdett gyűjtésbe: egy olyan furgont szeretett volna beszerezni családja számára, amely a tolókocsija szállítására is alkalmas.

A cerebrális parézissel született amerikai fiatal családjának összejött a szükséges 35 ezer dollár, de a gyűjtés hírét látta Justin Timberlake is, és egyből megvette az autót. Így az összeget, amit számára adakoztak, most félreteheti valami másra Jake - írta a hirado.hu.

"Hallottam a történetedet. Annyira meghatott, hogy mennyire szeretnétek ezt az autót. Szeretném fedezni az összes költségét. Szeretném, ha mindannyiótoknak nagyszerű lenne az ünnep. Tényleg inspirálsz engem Jake" - közölte a színész-énekes, aki fel is hívta a családot.

A fiú hírességnek számított eddig városában, ugyanis kint ül a ház előtt egy táblával, amin az áll: dudálj, ha boldog vagy.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×