eur:
392.63
usd:
365.72
bux:
66794.59
2024. április 26. péntek Ervin
Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonos-producere a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Schwarzeneggerrel karácsonyozott Vajna Tímea

Hollywoodi sztárok társaságában vett részt az ünnepi partin Andy Vajna özvegye.

Férje halála után az Egyesült Államokba költözik Vajna Tímea. Az özvegy az ünnepeket is Kaliforniában töltötte, és meghívást kapott Arnold Schwarzenegger karácsonyi bulijára is.

„Arnolddal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk telefonon és e-mailen. Mondhatom, hogy jó baráti viszonyt ápolunk, így kaptam meghívást erre a különleges eseményre. Nem tagadom, nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is” – mondta Vajna Tímea a Blikknek.

A 72 éves filmsztár jó viszonyban volt Andy Vajnával, többször is vendégeskedett a házaspárnál, majd a filmügyi kormánybiztos temetésén beszédet is mondott.

„Kis túlzással egész Hollywood megjelent a partin. Arnold fia, Joseph Baena, legendás kollégái, Clint Eastwood és Sylvester Stallone, valamint ismert rendezők, producerek és színészek is kaptak meghívást az ünnepélyre. A lényeg az volt, hogy a közeli barátok és a kollégák gyűljenek össze az ünnepekre” – számolt be a részletekről a nő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×