eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Újabb sztár mutogathatja a gyerekeit egy valóságshowban

Engedélyt kapott egy Los Angeles-i bíróságtól Denise Richards, hogy gyermekeivel együtt szerepeljen egy valóságshowban, annak ellenére, hogy volt férje, Charlie Sheen beadványban kérte, hogy tiltsák el ettől a színésznőt.

Charlie Sheen ellen döntött egy Los Angeles-i bíró, így az amerikai színész volt feleségét már semmi sem tarthatja vissza attól, hogy két kislányukkal közösen valóságshowban szerepeljen. A Szakasz volt sztárja azt kifogásolta, hogy Denise Richards a kétéves Lola és a hároméves Sam életét is a nyilvánosság elé kívánja tárni.

A döntés nyomán a volt James Bond-lány közösen szerepelhet gyerekeivel, igaz, csak bizonyos szabályok betartása mellett. A részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A televíziós műsor a tervek szerint azt mutatja majd be, hogy miként boldogul Hollywoodban egy egyedülálló édesanya.

Denise Richards és Charlie Sheen házassága 2006-ban ért véget, kapcsolatuk tavaly szeptemberben romlott meg véglegesen. Ekkor az asszony bírósághoz fordult, hogy elérje, közös gyerekeik ne alhassanak többet édesapjuknál.

A bíróság korábban már engedélyezte Denise Richardsnak, hogy megválassza a dadust, aki elkíséri a lányokat apjukhoz, később azonban Charlie Sheen azt kérte, hadd válassza ki ő, ki felügyel nála a gyerekekre.

"Úgy viselkedik, mintha csak az övé lennének a gyerekek. Hát nem azok" - mondta a színész.

A válás után Denise Richards azt kérte a bíróságtól, tiltsák el Charlie Sheent attól, hogy a közelébe mehessen. A színésznő szerint volt férje ugyanis fizikailag és lelkileg is bántalmazta, drogozik és megrögzött szerencsejátékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×