Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb sztár mutogathatja a gyerekeit egy valóságshowban

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Engedélyt kapott egy Los Angeles-i bíróságtól Denise Richards, hogy gyermekeivel együtt szerepeljen egy valóságshowban, annak ellenére, hogy volt férje, Charlie Sheen beadványban kérte, hogy tiltsák el ettől a színésznőt.

Charlie Sheen ellen döntött egy Los Angeles-i bíró, így az amerikai színész volt feleségét már semmi sem tarthatja vissza attól, hogy két kislányukkal közösen valóságshowban szerepeljen. A Szakasz volt sztárja azt kifogásolta, hogy Denise Richards a kétéves Lola és a hároméves Sam életét is a nyilvánosság elé kívánja tárni.

A döntés nyomán a volt James Bond-lány közösen szerepelhet gyerekeivel, igaz, csak bizonyos szabályok betartása mellett. A részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A televíziós műsor a tervek szerint azt mutatja majd be, hogy miként boldogul Hollywoodban egy egyedülálló édesanya.

Denise Richards és Charlie Sheen házassága 2006-ban ért véget, kapcsolatuk tavaly szeptemberben romlott meg véglegesen. Ekkor az asszony bírósághoz fordult, hogy elérje, közös gyerekeik ne alhassanak többet édesapjuknál.

A bíróság korábban már engedélyezte Denise Richardsnak, hogy megválassza a dadust, aki elkíséri a lányokat apjukhoz, később azonban Charlie Sheen azt kérte, hadd válassza ki ő, ki felügyel nála a gyerekekre.

"Úgy viselkedik, mintha csak az övé lennének a gyerekek. Hát nem azok" - mondta a színész.

A válás után Denise Richards azt kérte a bíróságtól, tiltsák el Charlie Sheent attól, hogy a közelébe mehessen. A színésznő szerint volt férje ugyanis fizikailag és lelkileg is bántalmazta, drogozik és megrögzött szerencsejátékos.