eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elmegyógyintézetben köthet ki az összeomló popsztár

Legutóbbi botránya gyermekei láthatási jogának teljes elvesztésébe kerülhet Britney Spears számára. Megeshet az is, hogy a többféle függőséggel küzdő popsztár tartós elmeklinikai kezelés elé néz.

Britney Spears házát csütörtök este rendőrautók vették körül, mivel a bíróság döntésével szembeszegülve nem adta át két gyermekét volt férjének, Kevin Federline-nak; őt magát pedig mentővel szállították kórházba. A rendőrök szerint az énekesnő valamilyen ismeretlen anyag befolyása alatt állt.

Az eset adu lehet a gyermekek apjának kezében, korábbi botrányai miatt Britney Spears ráadásul már eddig is csak részleges láthatási joggal rendelkezett. A mostani kábítószer-fogyasztása - ami közben nála voltak a gyerekek - ügyvédek szerint azzal járhat, hogy azok felnőtté válásáig eltiltják a gyermekeitől.

Péntek este egy bíróság - egyelőre ideiglenesen - teljesen megvonta a gyermekfelügyeleti jogot az énekesnőtől. A legtöbben arra számítanak, hogy Kevin Federline ennek véglegesítését kéri majd.

Ha ez önmagában nem lenne elég, az sem zárható ki, hogy beszámíthatatlansága miatt tartósan kényszergyógykezelés alá vonják Britney Spearst, aki azzal igyekezett védekezni, hogy figyelemhiányos rendellenességgel küzd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×