Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Egy fajtalankodó ölte meg az eltűnt kislányt?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A legújabb elmélet szerint egy pedofil betörő ölhette meg a májusban Portugáliában eltűnt Madeleine McCannt, mert el akarta hallgattatni a sikoltozó kislányt.

A mértéktartó Publico című portugál lapban megjelent rendőrségi elmélet szerint a betörő kifigyelte a család napi rutinját, hogy a szülők mikor mennek vacsorázni és milyen időközönként ellenőrzik a gyerekeket, így nem okozott számára gondot a behatolás.

Az újság szerint a rendőrök úgy vélik: a csavargó pánikszerűen ölhette meg a kislányt, amikor az elkezdett sikoltozni, majd magával vitte a holttestet, ekkor látta meg a McCann család egyik barátja, Jane Tanner.

A Publico azt írja: egyre inkább ez a verzió áll a rendőrségi vizsgálat középpontjában. A portugál főügyész egy héttel ezelőtt fejtette ki véleményét, miszerint Madeleine McCann valószínűleg már nem él.

Az új elmélet egyben azt is jelenti, hogy a rendőrök már közel sem olyan biztosak a szülők bűnösségében.

Gerry és Kate McCann ugyanakkor nem könnyebbülhet meg, hiszen - legalábbis nyilvános megszólalásaik szerint - még mindig bíznak abban, hogy kislányuk élve kerül elő.

A család szóvivője közölte: a szülők nem hisznek ebben a verzióban, hiszen erősen valószínűtlen, hogy egy gyilkos a holttesttel együtt meneküljön az utcán, ahol bárki megláthatja.