eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A maffiával volt kapcsolatban Paul McCartney új szerelme?

Azzal vádolták meg Paul McCartney új szerelmét, hogy családi vállalkozása a maffiával is kapcsolatban állt.

Az egykori Beatles-tagot a hétvégén kapták lencsevégre, amint egy vagyonos amerikai nővel, Nancy Shevell-lel töltött el egy romantikus vacsorát, majd a tengerparton sétalgatva hevesen csókolóztak.

A 47 éves nő egy sikeres New York-i ügyvéd, Bruce Blakeman felesége, valamint a családi vállalkozásként indult fuvarozócég alelnöke.

A társaságot apja, Myron Shevell alapította, és néhány év alatt több száz millió dollár értékű cégkonglomerátummá fejlesztette.

Paul McCartney új szerelmének apját és annak cégét korábban azzal vádolták, hogy több alvilági személlyel is kapcsolatban áll.

Az FBI vádjai szerint Myron Shevell az egyik leghírhedtebb maffiózóval, Tony Provenzanóval korrupt kapcsolatot ápolt, míg a rettegett genovai család maffiafőnökével, Vincent Gigantéval is voltak közös ügyletei.

A 1988-as per végül nem tudta bizonyítani, hogy a férfi bármilyen törvénytelenséget tett volna.

Közben Nany Shevell ismét elzárkózott attól, hogy a zenészhez fűződő kapcsolatáról beszéljen.

Paul McCartney válófélben lévő felesége, Heather Mills szerdán találkozott a Beatles egykori tagjával, és áldását adta az új kapcsolatra, egyúttal sok szerencsét kívánva volt párjának.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×