eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Jóképű férfiak előnyben?

Megdőlni látszik az a régi nézet, miszerint a nők a pénzesebb férfiakat keresik. Egy kutatásból ugyanis az derül ki: az anyagi biztonság egyre inkább a háttérbe szorul, és a nők egyre gyakrabban a férfiak kinézete alapján döntenek.

A St Andrews Egyetemen készült kutatás szerint a változás oka nem más, mint az, hogy a mai világban a nők anyagilag egyre függetlenebbé válnak.

"Az anyagilag független nők sokkal kevésbé foglalkoznak azzal, hogy milyen párjuk anyagi helyzete, és inkább azt nézik, mennyire vonzó a férfi - mondja Fionna Moore, a tanulmány egyik szerzője.

Azok a nők, akik nem tudják elég erősen kézben tartani pénzügyeiket, továbbra is fontosabbnak tartják potenciális partnerük anyagi hátterét, mint fizikai tulajdonságait.

Az 1.851 heteroszexuális fiatal nő megkérdezésével készült felmérésből az is kiderült: a nők hozzáállása anyagi helyzetükkel párhuzamosan gyorsan tud változni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×