eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Facebook/Balatoni Kör/Pesthy Márton

Nagy változásról döntöttek a Balatonnál

Új vezetője van a tókörnyéki borászatokat és vendéglátókat tömörítő Balatoni Körnek.

A tagság a zamárdi Fenegyerek Pálinka alapítóját Pach Gábort választotta meg elnöknek, aki korábban elnökségi tagként tevékenykedett a Balatoni Körben – írja a sonline.hu.

Az újonnan megválasztott vezető célja, hogy a szervezet fennállásának tizedik évfordulóját méltóképp ünnepeljék meg és ezzel is felhívják a közvélemény figyelmét a Balatonra. "Szeretném erősíteni a Balaton kommunikációját, hiszen a szezon kezdete előtt minden évben felreppennek spekulációk. Szeretnénk azt elérni, hogy ezek helyett objektív híradások lássanak napvilágot a Balatonról" - mondta Pach Gábor.

Az új vezető arról is beszélt, hogy a tónál egyre magasabb minőségű szolgáltatók működnek, de ezzel együtt hajlamosak elfelejteni az emberek azt, hogy a Balaton egy európai üdülőhely, ahol ennek megfelelő árak vannak. A Balatoni Kör elnöke szerint fontos lenne az is, hogy erősítsék a Balaton Bor szerepét és folytassák a brand építését.

A szervezet ezúttal kilenc taggal bővült, így mostanra közel hatvanan tevékenykednek azért, hogy helyi alapanyagokkal és helyi szolgáltatásokra építkezve teremtsenek meg egy olyan körforgást, amely a régiót vonzóvá és élhetővé teszi minden évszakban. Az elnökségbe bekerült Hajdu Attila is, a korábbi válogatott futballkapus, aki évekig az FTC játékosa volt, de már jó ideje borászkodással foglalkozik.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×