eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Infostart

Megváltozott az Infostart: megújult külső, megszokott tartalom

Új külsővel jelenik meg mostantól az Infostart, minden változás azt szolgálja, hogy az olvasóinkat még a korábbinál is jobban ki tudjuk szolgálni.

Több mint öt évvel ezelőtt indult el az Infostart, és az eltelt időszak alatt a hazai online hírpiac egyik fontos szereplője lett. Úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy felfrissítsük hírportálunk arculatát – hosszas tervezés és előkészítés után mostantól az olvasók (valamint a hallgatók és a nézők is) tapasztalhatják ennek az eredményét.

Ami az egyik legfontosabb: a tartalom nem változik, ugyanúgy hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatást kínálunk a nap 24 órájában azoknak, akik valóban csak a hírekre kíváncsiak, hogy önálló véleményt alkothassanak.

Ami új lett: megváltozott a címlap elrendezése, a változással szándékaink szerint sokkal áttekinthetőbb lesz a portál nyitó oldala. A legfelső zónában a nap legfontosabb híreit kínáljuk, azt is jelezve, ha a témában több friss, napi cikkünk van már. A legérdekesebb híreinket az Aktuális rovatba gyűjtjük, alatta pedig minden érdekes és releváns cikkünk elérhető lesz a címlapról.

Külön gyűjtődobozt kaptak az InfoRádió Aréna című műsorának aktuális videói, valamint megújult az okosrádió felülete, ahol mostantól ismét letölthetők az InfoRádió legfrissebb politikai, gazdasági, sport-, időjárási vagy közlekedési hírei is.

Átalakult a címlap legfelső része: a bal felső sarokban lévő nagyítós ikonra kattintva érhetők el a korábban megszokott rovatok, valamint itt lehet keresni a cikkekben, az Arénákban, illetve a podcastokban/magazinokban.

Megváltozott a hírlevél-feliratkozás rendszere is. Mostantól egy rövid regisztráció után a felhasználó szabadon választhat, hogy a napi három hírlevél közül melyekre tart igényt, sőt külön dönthet arról is, hogy szeretne-e soron kívül értesülni rendkívüli híradásainkról.

A címlap tetején az InfoRádió – Aréna feliratra kattintva azonnal elérhetők az egyedi audio- és videotartalmak, így az Aréna-adások vendégeinek listája, illetve az interjúk hang- és videofelvétele, a tematikus podcastcsatornák, továbbá a honlapra felkerülő InfoRádió-hanganyagok.

Az Élő gomb segítségével pedig egyetlen kattintással hallgatható az ország első és egyetlen hírrádiójának adása is.

A cikkek látványvilága is megváltozott: nagy, látványos képpel indul minden cikk, hangsúlyos helyet kaptak a képi elemek, de a betűtípust is úgy választottuk ki, hogy segítse az olvasást, akár számítógépen, akár mobileszközön nyitja meg a felhasználó. Újfajta kiemelésekkel segítünk olvasás közben, hogy a lényeges pontokra felhívjuk a figyelmet, és azzal is az olvasót szolgáljuk ki, hogy a cikkek szövege mellett megtalálja a legfrissebb és a legolvasottabb híreink listáját is. Ezenkívül a cikkek alatt kattintás nélkül navigálhat a címlapra, és választhat újabb olvasnivalót magának.

Mert az egész arculatfrissítés azért készült, hogy az olvasó még otthonosabban érezze magát az Infostarton, és könnyebben megtalálja az őt igazán érdeklő híreket, interjúkat, hanganyagokat.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×