eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien

Kiderült, hogy mi volt a gond a BudapestGO alkalmazással

Levelet kaptak a BudapestGO használói a BKK-tól. Most derült ki, hogy miért jelent jelent meg fura üzenet még szerdán az applikációban.

Személyre szóló emailt kaptak azok, akik regisztrált használói a BudapestGO alkalmazásnak.

A BKK azt írja a levélben, hogy szerdán a BudapestGO fejlesztéséhez kötődő rendszerfrissítés történt, emiatt minden felhasználót ki kellett léptetnünk a felhasználói fiókjából.

Tapasztalatunk szerint

sokan nem találták elektromos jegyüket, de bérletüket sem.

Ismerünk olyanokat, akik ezek után még egyszer megvették a bérletüket, így most kettővel rendelkeznek.

A BKK tanácsai

„Ha még nem léptél be, kérjük, teljesen zárd be az alkalmazást (lődd ki), és indítsd újra a BudapestGO appot - írják most szinte haverkodva. Majd úgy folytatják: ezt követően lépj be ismét a felhasználói fiókodba a Továbbiak menüpont alatt, ekkor megjelennek az aktuális jegyeid vagy bérleteid is.

Ha elfelejtetted, mivel (AppleID-val, Google-lal, Facebookkal vagy e-mail-címmel) regisztráltál a BudapestGO fiókodba, jelen levelünkkel tudod ellenőrizni. Ezt a levelet arra az e-mail-címre kaptad, amivel regisztráltál, és a levél címzettmezőjében láthatod.

Ha az e-mail-cím helyén most egy számsort találsz, az arra utalhat, hogy AppleID-val vagy Google-lal vagy Facebookkal regisztráltál a BudapestGO-ba. Például az AppleID-t azonosító számsor mögött a ...@privaterelay.appleid.com jelenik meg.

Ha gmailes e-mail-címmel regisztráltál, akkor érdemes kipróbálni a BudapestGO-s belépést a Google-lal és az e-mail-címeddel is.”

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×