eur:
390.88
usd:
366.7
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Kiderült, hogy mi volt a gond a BudapestGO alkalmazással

Levelet kaptak a BudapestGO használói a BKK-tól. Most derült ki, hogy miért jelent jelent meg fura üzenet még szerdán az applikációban.

Személyre szóló emailt kaptak azok, akik regisztrált használói a BudapestGO alkalmazásnak.

A BKK azt írja a levélben, hogy szerdán a BudapestGO fejlesztéséhez kötődő rendszerfrissítés történt, emiatt minden felhasználót ki kellett léptetnünk a felhasználói fiókjából.

Tapasztalatunk szerint

sokan nem találták elektromos jegyüket, de bérletüket sem.

Ismerünk olyanokat, akik ezek után még egyszer megvették a bérletüket, így most kettővel rendelkeznek.

A BKK tanácsai

„Ha még nem léptél be, kérjük, teljesen zárd be az alkalmazást (lődd ki), és indítsd újra a BudapestGO appot - írják most szinte haverkodva. Majd úgy folytatják: ezt követően lépj be ismét a felhasználói fiókodba a Továbbiak menüpont alatt, ekkor megjelennek az aktuális jegyeid vagy bérleteid is.

Ha elfelejtetted, mivel (AppleID-val, Google-lal, Facebookkal vagy e-mail-címmel) regisztráltál a BudapestGO fiókodba, jelen levelünkkel tudod ellenőrizni. Ezt a levelet arra az e-mail-címre kaptad, amivel regisztráltál, és a levél címzettmezőjében láthatod.

Ha az e-mail-cím helyén most egy számsort találsz, az arra utalhat, hogy AppleID-val vagy Google-lal vagy Facebookkal regisztráltál a BudapestGO-ba. Például az AppleID-t azonosító számsor mögött a ...@privaterelay.appleid.com jelenik meg.

Ha gmailes e-mail-címmel regisztráltál, akkor érdemes kipróbálni a BudapestGO-s belépést a Google-lal és az e-mail-címeddel is.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×