eur:
396.42
usd:
369.63
bux:
70507.84
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Emergency Press Hírügynökség/Facebook

Családi házba dőlt a cefreszállító tartálykocsi – videó

A tartályautó egy személyautó miatt húzódott a padkára, ami megsüllyedt alatta, és ezután dőlt neki a ház falának.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt szerda délelőtt a Vas megyei Halogy teleülésen, a Petőfi utcában, ahol egy tartályautó lesodródott az útról, majd nekiütközött egy családi ház oldalának – jelentette a 112 Emergency Press Hírügynökség.

Az anyagi kár jelentős. Az ütközés hatására a házban, ahol hárman tartózkodtak, két szobával arrébb is lehullott a vakolat. Az érintett család egyelőre nem tudja, hogy maradhatnak-e a súlyosan megrongálódott épületben, arról a tartálykocsi elszállítását követően a statikus szakember fog dönteni. Esetleges elszállásolásukról a helyi polgármesteri hivatal fog gondoskodni.

A helyszíni riportban elhangzik: a közvetlenül érintett szoba vélhetően lakhatatlanná vált, a baleset miatt pedig az áramszolgáltatás is szünetel a Petőfi utcában, miután az elfekvő cefreszállító elrántott egy villanyoszlopot is, ami a szemközti épület tetőszerkezetében is károkat okozott. A tartályautó egy személyautó miatt húzódott a padkára, ami megsüllyedt alatta, és ezután dőlt neki a ház falának.

A tartályautó már kifőzött cefrét szállított, megsemmisítésre.

Címlapról ajánljuk
Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül
"Kötelesség"

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×