eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, jelenlegi főpolgármester a Fidesz eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest kulturális központban 2019. október 13-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Tarlós István: szeret a Jóisten

Választási veresége után Tarlós István későbbi terveiről beszélt a Népszavának.

Arra a kérdésre, hogy vállalne-e hivatalos vagy nem hivatalos tanácsadói munkát a miniszerelnök stábjában, az ex-főpolgármester úgy válaszolt, hogy jelen pillanatban nem tartozik a nyilvánosságra, de ha lesz végkifejlete, azt nem tartja titokban.

Szavaiból kiderült, örül, hogy véget ért a "minden oldalról ronda kampány", és úgy érzi, jól járt a jelenlegi helyzettel:

"Képzelje csak el ezt a közgyűlést, szemben a kormánnyal, és ha mégis én nyerek, akkor a fókuszban velem"

– utalt az ellenzéki többségű fővárosi testületre, majd hozzátette: "Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten."

Mint ismert, Tarlós István a keddi napon közleményben jelentette be, hogy a Fidesz–KDNP listavezetéséből származó fővárosi képviselői mandátumát nem kívánja átvenni.

A legköszönő városvezető úgy gondolja, hogy a szavazópolgárok elsősorban nem az ő személyéről hozak döntést. Utódjával kapcsoaltban megjegyezte, bár nem hasonló személyiségek, eredendően nem utáljá egymást Karácsony Gergellyel. Szívesen el is mondja a véleményét neki, hogyha megkérdezi,

"fogadatlan prókátora" azoban senkinek nem kíván lenni,

szögezte le a lapnak nyilatkozva.

Az Infostart is beszámolt arról, Karácsony Gergely megválaszott főpolgármester az ATV-nek adott kedd esti, hosszabb lélegzetű interjújában, a többi között arról is beszélt, hogy szerinte bármikor felhívhatja majd Tarlós István, aki segíteni is fog neki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×