INFORÁDIÓ 
2020. február 18. kedd
Bernadett

m7-es autópálya

felújítás

magyar közút nonprofit zrt.

Összetorlódott járművek araszolnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőhely közelében, ahol a rendőrség és társszervei teljes kitereléses közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak.

Fontos változás jön mától az M7-es autópályán

Infostart

Befejeződött az M7-es autópálya Siófok környéki felújításnak második üteme.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában több mint nettó 3,4 milliárd forintból újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala a 90-es és 111-es kilométer szelvények között, Siófok térségében. A beruházás első ütemében a 102-es és 111-es kilométerszelvények között végezték el a munkálatokat, illetve a 92-es, 94-es, 100-as és 102-es kilométerszelvényeknél lokális javítási munkákat láttak el a szakaszokon található hidaknál.

A második ütemben szereplő, a 96-os és a 102-es kilométerszelvények közötti szakaszon pedig május 17-én, pénteken fejeződött be a kivitelezés, így a Siófok-Sóstói csomópontot is újra megnyitják a közlekedők előtt. Ugyanakkor a szakaszon néhány napig még sávzárásokra kell számítaniuk az autósoknak a sávelhúzásos terelés visszabontása miatt, melynek során többek között eltávolítják az ideiglenes sárga burkolati jeleket is.

Az összesen 20 kilométert érintő felújítás befejező ütemére a tervek szerint 2019 szeptemberétől kerül sor, ekkor a 90-es és a 96-os kilométerszelvények közötti útszakasz újul meg.

Nyitókép: MTI Fotó: Varga György
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018