eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Magyarországot elborítja a hó: kiadták a riasztást - videók

Magyarországot elborítja a hó: kiadták a riasztást - videók

Magyarország nyugati harmadát leszámítva többfelé lesz vasárnap váltakozó intenzitású havazás.

Az ország nyugati harmadát leszámítva többfelé lesz vasárnap hószállingózás, váltakozó intenzitású havazás (tapadó hó), melyből az Alföldön lehet a legnagyobb mennyiség: 3-5 cm. Másutt többnyire lepel - 2 cm friss hóréteg alakulhat ki.

A keleti részeken a havazást időszakosan havas eső, eső válthatja fel. Az esti, éjszakai órákban megszűnik a csapadék (legkésőbb a keleti, északkeleti tájakon).

Hétfőn ismét több helyen lehet csapadékra számítani: az ország északkeleti felén többnyire havazás, míg a Dunántúlon havas eső, eső várható. Az esti órákban a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén helyenként ónos eső valószínű - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetésében.

Délkeleten mostanra 2 cm friss hóréteg vastagságot mértek - írja az Időkép. A Csongrádon elhelyezett kamera gyorsított felvétele az elmúlt 3 óráról:

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×