eur:
392.26
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vigyázzon, elkéshet, ha erre indul ma reggel

A Budapest–Vác–Szob vasútvonalon, hétfő hajnali négy órakor Rákospalota-Újpest és Dunakeszi állomások között tehervonat egy embert elgázolt. Nem közlekedtek a vonatok Kisköre és Abádszalók, valamint Tab és Karád között sem.

Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ideiglenesen nem közlekedtek a vonatok hétfő reggel fél nyolcig. A forgalom újraindulása után fokozatosan áll helyre a menetrend, Budapest–Vác–Szob vonalon utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak hétfőn, a reggeli órákban - hívta fel a figyelmet a MÁV. 

A hatósági intézkedések ideje alatt a Volán 300-311-es járatain Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között az előre megváltott vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadják.

Indulások előtt érdemes tájékozódni az aktuális forgalomról a www.mavcsoport.hu weboldalon, vagy a Vonatinfo térképen, illetve a mobiltelefonos alkalmazásban.

Nem közlekedtek a vonatok Kisköre és Abádszalók állomások között, mert a vasút és a közút által közösen használt Tisza-hídon egy kisbusz elakadt. Ugyancsak szünetelt a vasúti közlekedés Tab és Karád között, mert egy távközlési oszlop a vasúti pályára dőlt. A forgalom reggel nyolc körülre mindkét vonalon ismét megindult, de a menetrend itt is csak fokozatosan áll helyre.

A MÁV-START mindkét helyszínen megszervezte az utasok elszállítását. Az események miatt a Kál-Kápolna-Kisújszállás és a Siófok-Kaposvár vonalon hosszabb volt a vonatok menetideje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×