eur:
392.34
usd:
365.67
bux:
66772.22
2024. április 26. péntek Ervin
Komoly károkat okozott a vasárnapi vihar

Komoly károkat okozott a vasárnapi vihar

Orosházán főként fakidőlések miatt kértek segítséget a tűzoltóktól. Budapesten a közlekedésben adódtak nehézségek.

Jégesővel, nagy erejű széllel érkezett meg a vihar Orosházára vasárnap délután, a városban főként fakidőlések miatt riasztották a tűzoltókat, Gyopárosfürdőn is segíteniük kellett - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Baráth Ilona elmondta: a dél-békési település több pontján az útra és a járdára dőltek a faágak, fák, amelyek így a közúti- és a gyalogos közlekedést veszélyeztetik. A közeli Gyopárosfürdőn minden második utcában intézkedniük kell a tűzoltóknak - tette hozzá.

Több villamost pótlóbuszokkal helyettesítenek Budapesten

A heves esőzés miatt három villamosjárat helyett pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este a Facebook-oldalán.

Ismertették: a 24-es villamos helyett pótlóbuszok járnak a Keleti pályaudvar és az Orczy tér között. A 28A villamos helyett pótlóbuszok közlekednek az Élessarok és a Kada utca/Maglódi út között, a 37A villamos pedig az Őrház és a Sörgyár között nem jár. A 99-es busz pedig módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Mátyás tér megállót.

A Libegő a kedvezőtlen időjárás miatt nem üzemel - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×