Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Miket írt alá Orbán Viktor?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bemutatták azt az albumot, amely Orbán Viktor kampánykörútjáról szól. \"Ez egy mementó, emlékeztető Magyarország egy hatalmas történelmi pillanatára\" - mondta Orbán Viktor csütörtökön a fotóalbum bemutatóján. Az eseményről képgaléria jelent meg a Fidesz elnökének Facebook-oldalán.

A könyv egy történelmi eseményről szól, "amelynek mindannyian részesei lehettünk" - fogalmazott a Fidesz elnöke, a kormányfői poszt várományosa. A bemutatón Orbán Viktor dedikálta is a könyvet, az eseményről készült fotók itt láthatók.

A kampányhajrá utolsó 48 órájában készült fényképek itt és itt láthatók.

A Burger Barna fotográfus képeiből összeállított kiadvány - amely az "Egy kampány krónikája - Orbán Viktor 2010" címet viseli - a Fidesznek a szövetségeseivel kötött választási szerződés aláírásától a kampány utolsó napjáig követi nyomon Orbán Viktor korteskedését.

A kötet bemutatóján - amelyen részt Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó is - a pártelnök kiemelte: "nekem ehhez a könyvhöz csak annyi közöm van, hogy én hagytam magam. (...) Ez egy szuverén alkotás".

A választási győzelemre utalva úgy fogalmazott: ma még nem is tudni, milyen jelentős pillanat volt az, amelynek eljöveteléért "ilyen sokan dolgoztunk együtt". Hozzátette, biztos benne, hogy ez egy történelmi pillanat volt.

A Demax Művek kiadásában megjelent album bemutató sajtótájékoztatóján a fotográfus, Burger Barna hangsúlyozta, ez egy érzelmekkel teli könyv, amely egy ember, egy stáb két hónapját mutatja be.

A kiadványban képek láthatók egyebek mellett Orbán Viktor kampányfilmjének forgatásáról, a március 15-i ünnepi beszédről, a Fidesz születésnapjáról, fővárosi kerületekben és vidéki városokban tett látogatásokról, külföldi utakról és a választás éjszakájáról is.