eur:
392.17
usd:
366.65
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az MDF jóváhagyta az együttműködést az SZDSZ-szel

Az MDF országos választmánya elfogadta a párt választási programját és jóváhagyta az SZDSZ-szel való együttműködést is - mondta Makay Zsolt, az országos választmány elnöke szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

A választmányi tagok 43 igen, 12 nem és 14 tartózkodás mellett hagyták jóvá a budapesti választmány január 20-i döntését, mely szerint az MDF fővárosi választmánya kész együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával - közölte Makay Zsolt.

Kiemelte: az MDF országos választmánya lehetőséget biztosít a megyékben a hasonló indulásra, a döntés a megyei választmányok kezében van. Az MDF-SZDSZ együttműködés tehát regionális, leginkább fővárosi, a megyék többségében nem lesz ilyen típusú együttműködés - tette hozzá.

Bokros Lajos, a párt miniszterelnök jelöltje a sajtótájékoztatón nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Fidesz: az MDF megszavazta a második Bokros-csomagot

Amiről már egy évtizede is azt hittük, hogy a múlt része, most ismét fenyegető valósággá vált, megérkezett a második Bokros-csomag, ezúttal az MDF ajándékaként, gyurcsányi csomagolásban - közölte a Fidesz azt követően, hogy az MDF elfogadta a párt programját és jóváhagyta az együttműködést az SZDSZ-szel.

Magyarország köszöni, de nem kér a második Bokros-csomagból - olvasható a Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője által jegyzett szombati közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×