eur:
393.02
usd:
366.21
bux:
66883.41
2024. április 26. péntek Ervin

Gyurcsány: "Zoli vissza fog jönni"

"Kabinetfőnököm február 1-jétől távozik posztjáról. Zolihoz nagyon régi, mély barátság és hozzáteszem politikai szövetség fűz. Egyik sem változik" - írta blogjában a miniszterelnök Gál J. Zoltán távozásával összefüggésben.

Gyurcsány Ferenc a politikus távozását azzal magyarázza, hogy "csütörtökön megszületett Zoli első gyermeke, és előállt egy nehezen megoldható konfliktus. A kabinetfőnöknek éppen annyit kell dolgoznia, időnként még többet is, mint a miniszterelnöknek."

"Én napi 14 órákat dolgozom, az ő életében pedig az elkövetkező hónapokban a legfontosabb a kisfia, Domonkos lesz. Sokat beszélgettünk, hogyan lehet a kettőt összeegyeztetni, de nem lehet senkit arra kényszeríteni, hogy a gyermek, az apaság és a munkája között válasszon. Ezért aztán abban maradtunk, hogy néhány hónapig inkább koncentráljon a családra, aztán majd vissza fog jönni. Megtaláljuk majd azt a legjobb feladatkört és megbízást, ami az akkor elvállalható terheléséhez illeni fog" - írta a kormányfő.

Gál J. Zoltán utódja Ficsor Ádám lesz, az FVM szakállamtitkára, akit Gyurcsány Ferenc feltétlen híveként tartanak számon és az agrárium Bajnai Gordonjaként emlegetnek. Részletek itt!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×