eur:
385.49
usd:
354.32
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
A 24 éves Schäfer András, az Union Berlin magyar válogatott futballistája a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán, ahol interjút adott az M1 aktuális csatornának 2023. június 13-án. A játékos november óta harmadszor bajlódik ugyanazzal a sérüléssel, ami miatt ismét hónapokat kell kihagynia.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Aláírták Schäfer András jövőjét a Bundesligában

Túl sok részlet azért nem ismert a 25 éves magyar válogatott labdarúgó szerződéséről.

Schäfer András szerződést hosszabbított csapatával, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlinnel.

A klub szerdán honlapján jelentette be, hogy hosszabbított a 25 éves magyar játékossal, aki eddig 49 mérkőzésen lépett pályára a berlini klub színeiben.

"Az Union egy kivételes csapat, amely támogatott engem a nehéz időkben" - idézte a honlap a 24-szeres magyar válogatott középpályást, aki hosszú sérüléssorozatára utalt.

Schäfer lábában még 2022 novemberében alakult ki fáradásos törés, amivel többször próbált visszatérni, de rövid időn belül rendre újra megsérült, ráadásul időközben egy köldöksérvműtéten is átesett, így idén februárban játszotta végig először a 90 percet a német élvonalban. Hozzátette, nagyon örül annak, hogy visszatérhetett a pályára és a továbbiakban is segítheti a német klubot.

Oliver Ruhnert klubigazgató pedig úgy fogalmazott, Schäfer teljesítménye ebben a szezonban megmutatta, hogy mennyire fontos szereplője a klubnak, és azt is kiemelte, hogy a magyar középpályás nagyon sokat fejlődött és továbbra is nagy fejlődési potenciált látnak benne.

Schäfer 2022 januárjában a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahelytől igazolt Berlinbe.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×