eur:
387.24
usd:
357.44
bux:
68035.32
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Nyitókép: Unsplash

Próbaidő alatt is tovább árult a terézvárosi díler – videó

Nem hatotta meg a VI. kerületi árusítót, hogy korábban elítélték tevékenységéért, zavartalanul folytatta, amit félbehagyott.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves, fővárosi kábítószerkereskedő ellen, akivel szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását indítványozza - írja közleményében az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi, miután korábban már kábítószer-kereskedelem miatt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték,

még a próbaidő alatt, megélhetését többféle kábítószer, így marihuána, amfetamin, illetve MDMA-tartalmú ecstasy tabletták rendszeres kereskedelméből biztosította.

A díler a kábítószert a VI. kerületi tartózkodási helyén készletezte és - előzetes telefonos egyeztetést követően - heti több alkalommal ott is értékesítette vásárlói részére.

A fővárosi rendőrök 2022. június 9-én fogták el a férfit, akinek a lakásában jelentős mennyiségű, több millió forint értékű kábítószert, valamint az azok méréséhez, adagolásához és csomagolásához használt eszközöket (digitális mérleget, fóliázógépet, nagyszámú simítózáras tasakot) továbbá közel 7 millió forintot és több mint 4000 eurót foglaltak le.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének bűntettével vádolja, és vele szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását, valamint vagyonelkobzás alkalmazását indítványozta. A főügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság rendelje el a vádlott korábbi, 2 éves börtönbüntetésének végrehajtását. A férfi korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

A BRFK korábbi, a lefoglalt kábítószereket és az elfogást bemutató videóját itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra  – Ukrajnai háborús híreink szerdán

NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Moszkva új rendeletet adott ki, amelyből kiderül, hogy Oroszország egyoldalúan lépett Finnországgal és a Litvániával közös balti-tengeri határ megváltoztatásában – írja a Kyiv Independent. Az orosz csapatok májusban újabb frontot nyitottak, Harkiv megyében is átlépték a határt, és fokozatosan haladtak előre a második legnagyobb ukrán város felé. A nyomulásukhoz hozzájárult, hogy az ukrán alakulatok súlyos ellátási hiányokat szenvedtek. A helyzet megszűnt a Reuters riportja szerint, ezért a jövőben sokkal nehezebb dolga lesz a támadóknak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×