eur:
389.28
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Itt megoldás – ellenőrizhető, hogy kiket jelölt be helyettünk a Facebook

A hibát elhárította a Meta, de ettől még az akaratlan jelölések megmaradtak a felhasználók nevében – így lehet orvosolni.

Amint arról az Infostart is beszámolt, kínos hiba miatt kell kellett elnézést kérni a Metának a Facebook felhasználóitól: a Facebook automatikusan jelölt be ismerősnek másokat, a valaki rákeresett egy profilra, már ment is az ismerősnek jelölés.

A hibát kijavította a cég, de ettől még a jelöléseket nem törölte. A hvg.hu kiderítette, hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy jelöltünk-e be ismerősnek akaratlanul is valakit a hiba fennállása idején.

Az persze árulkodó jel lehet, ha ismeretlenek igazolják vissza a jelölésünkre, de a Facebook-applikációban mi is ellenőrizhetjük a tevékenységünket: első lépésként az alkalmazás alsó sávjában válasszuk ki az Ismerősök szekciót, majd a jobb felső sarokban, a három pontra bökve megjelenik az Elküldött kérések megtekintése opció, amit kiválasztva máris láthatjuk, hogy kiknek küldtünk jelölést.

A webes Facebookon kattintsunk Az összes elnevezésű, pont alakú menüre, majd a lehetőségek között az Ismerősnek jelölések lehetőséget kiválasztva láthatjuk, hogy kiket jelöltünk be – akarva vagy akaratlanul.

Ezeken a felületeken, ha érintett minket a hiba, visszavonhatjuk a kiküldött jelöléseket, ettől azonban jó eséllyel a másik fél már értesült róla.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×