eur:
392.12
usd:
366.57
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Már gyártják a polarizáltfény-terápiás eszközöket

Megkezdődött a világszabadalomként jegyzett polarizáltfény-terápiás eszközök sorozatgyártása. A magyar találmány külsőleg egy szoláriumgéphez hasonlít, amellyel gyorsabban gyógyulhatnak az ízületi, asztmás, allergiás betegségben szenvedők. A fejlesztésért felelős cég egyik tulajdonosa azt mondta: a kórházakba, rendelőkbe és fényterápiás centrumokba kerülnek majd a termékek.

Három hónap alatt száz polarizáltfény-terápiást eszközt gyártanak, egy Sensolite gép 15 millió forintba kerül - közölte az InfoRádióval a fejlesztésért felelős cég egyik tulajdonosa. Klein Péter kiemelte: a világszabadalomként bejegyzett készüléket kórházak és rendelőintézetek számára gyártják, emellett több nagyvárosban elindítanak egy rendelőhálózatot, ahol orvosi felügyelet mellett három gép fog üzemelni rendelőnként.

Klein Péter elmondta: egy magyar fizikus, Fenyő Márta ismerte fel a polarizált fény gyógyító hatását. Arra jött rá, hogy az ezzel megvilágított testrészen sejtműködés-regenerációt érünk el, vagyis begyógyultak a sebek, megszűntek az ízületi problémák.

A polarizált fény átmegy a bőrön, eléri a kapilláris ereket, és növeli a vörösvérsejtek oxigénmegkötő és -megtartó képességét. Ezáltal fel lehet használni a véráramot, hogy szállítsa el az oxigénnel feltöltött vörösvérsejteket olyan szervekbe, ahová fénnyel nem lehet elérni - közölte.

A kezelést sebgyógyulás, reumatikus problémák, számtalan bőrgyógyászati probléma, ekcémák, sportsérülések, izomszakadások, asztma, gasztroenterológiai problémák kezelésére ajánlják.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×