eur:
393.1
usd:
362.3
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya nyilatkozik a sajtó képviselőinek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon al-Sahanijában 2022. november 21-én. A világbajnokságot november 20. és december 18. között rendezik Katarban.
Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao

Cristiano Ronaldo a Real Madridnál!

Több mint négy év után Cristiano Ronaldo ismét a Real Madrid edzőközpontjában gyakorol. Klub nélküli, de Valdebebasban, a királyi klub edzőközpontjában bukkant fel. Azért a Real Madrid-szurkoló CR7-rajongók még ne kezdjenek ünnepelni.

A 37 éves sztár mindössze négy nappal Portugália világbajnoki búcsúja után kezdett edzeni a Real Madrid edzőpályáján, Valdebebasban.

A Marca is megerősítette, sőt fotóval is illusztrálta a portugál csillag „visszatérését”, ugyanakkor azt is jelezte, hogy Ronaldo külön edzett, az edzőközpontnak nem azon a részén, ahol a Real Madrid futballistái szoktak.

A Marca világossá tette: „Ronaldo engedélyt kért a Real Madridtól, hogy a klub létesítményeiben dolgozhasson, annak érdekében, hogy ne veszítse el formáját, amíg a következő csapatával meg nem állapodik hivatalosan. A kérésre igent mondtak, és ez jól mutatja a portugál játékos és a klub közötti jó kapcsolatot. Ugyanakkor ebben a gesztusban nem érdemes a két fél közötti tiszteleten túl mást is látni, mert CR7-nek nincs módjavisszatérni Madridba.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×