eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kylian Mbappé a francia válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő francia válogatott Magyarország ellen lép pályára június 19-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nem akárkitől érkezetek vigasztaló szavak Mbappénak

Hiába vezetett 3–1-re, végül büntetőkkel kiesett a világbajnok Franciaország a Svájc elleni Eb-nyolcaddöntőben.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a világbajnok Franciaország 3–3 után tizenegyesekkel 5–4-re kikapott a svájci válogatottól a részben budapesti rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság hétfői második nyolcaddöntőjében, Bukarestben.

A tizenegyespárbaj ötödik körében hatalmas volt a nyomás a franciák sztárján, Kylian Mbappén, aki az egész meccsen nagy erőkkel dolgozott azon, hogy megszerezze az első gólját, de nem jött össze neki, sőt a tizenegyest is elrontotta. A Squawka statisztikái alapján Mbappénak 12 lövése volt a tornán, ezek közül hat Svájc ellen, de ebből a hatból egy sem találta el a kaput, ami sokatmondó adat – jegyzi meg a 24.hu.

„Hatalmas szomorúság van bennem a kiesés miatt, hiszen nem értük el a kitűzött célunkat. Segíteni akartam a csapatnak, de hibáztam, amiért elnézést kérek. Nehéz lesz elfelejteni ezt a rontást, ez most egy mélypont számomra a futballban, amit annyira szeretek. Tudom, hogy a szurkolók csalódottak, de köszönöm nekik a támogatást, és hogy hittek bennünk – fogalmazott Mbappé a Twitter-oldalán.

A francia támadónak némi vigaszt nyújthat, hogy a brazilok háromszoros világbajnoka, Pelé az írta a közösségi oldalán: emelje fel a fejét, mert a következő napon már egy új utazás indul.

A 24.hu kiszúrta még: egy francia focival foglalkozó Twitter-oldal szerint a kihagyott tizenegyes után csak egy csapattárs, Lucas Digne ment vigasztalni Mbappét, mielőtt a támadó besétált az öltözőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×