eur:
393.23
usd:
367.93
bux:
67044.93
2024. április 26. péntek Ervin
Sallai Roland (j), valamint a portugál Nélson Semedo (b, fent), Bernardo Silva (b, lent) és William Carvalho a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Sallai Roland elmondta, mi a cél a franciák ellen

A magyar labdarúgó-válogatott támadó középpályása azt kapta a portugál csapattól az Eb-nyitányon, amire számított, lecserélésével pedig egyetért.

A hajráig a pályán volt Sallai Roland a Portugália elleni foci-Eb-csoportmeccsen, a támadó meccs utáni nyilatkozát a Nemzeti Sport közölte.

Szerinte a 83 percen át mutatott teljesítmény miatt nem lehet szégyenkezni.

"Kitettük a szívünket és a lelkünket a pályára. Fantasztikus hangulat uralkodott, életem egyik legszebb élménye volt a zsúfolásig telt Puskás Arénában futballozni."

Hogy mi volt a gond a végén, arról azt mondta, nem az erő fogyott el, hanem "jött egy balszerencsés gól". Az első félidőben sokat kellett védekezni, de a félidőben megváltozott a játék képe, voltak helyzetek és egy magyar lesgól is, így a hajrában kifejezetten szerencsétlennek érezte a végül vereséget szenvedő magyar válogatottat.

Bosszantónak érezte, hogy a pár adódó helyzetük kimaradt, mert a végén Portugália "megtörte" a magyar csapatot.

Sallai Roland korábban izomfáradtsággal küzdött, ezért is cserélte le a hajrában Marco Rossi, akinek a döntésével egyébként egyet is ért.

Franciaország ellen sem lesz más a cél azonban:

kihozni a legötbbet, amit lehet.

"Meggyőződésem, a csapatunkban megvan a kvalitás és az erő, ezúttal is megmutattuk, hogy egy-két kulcsjátékosunk nélkül is jó teljesítményre vagyunk képesek. Ezt kell továbbvinnünk a következő meccsre is."

A franciák elleni mérkőzésre szombat délután 3 órakor kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében a Tiktok anyacége és az amerikai kormány csörtéjéről volt szó, amelynek a vége akár az is lehet, hogy a platformot betilthatják a tengerentúlon. Vendégünk volt Keleti Arthur, kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója. A második blokkban a friss munkaerőpiaci adatokat elemeztük Hornyák Józseffel, a Portfiolio makrogazdasági elemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×