eur:
395.95
usd:
369.2
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Marco Rossi: az én hibám is volt

A magyar válogatott szakvezetője az Eb-nyitány eredménye miatt csalódott, nem a teljesítmény miatt.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a felelősséget a portugálok elleni 3-0-s vereség után az Európa-bajnokságon.

„Az én hibám is volt, több olyan cserét is végrehajtottam, ami nem működött, ezért felteszem a kezem” – mondta az olasz szakvezető.

Marco Rossi úgy látta, Sallai Roland és Kleinheisler László is elfáradt, ezért döntött a változtatás mellett, ám ez szerinte nem sült el jól. Ha valamit másként tehetne, akkor többet várna a cserékkel.

A kapitány kifejtette, a 84. percig nem volt gond a játékkal, addig jól dolgozott a csapat. Az első félidőben a védekezés stabil volt, a második félidőben pedig már a labdával is jól bántak a magyarok, akadtak helyzetek.

„Lehet három gól különbség a két csapat között, de nem az alapján, amit ma láttunk” – tette hozzá a szakvezető, és kiemelte, az eredmény miatt csalódott, nem a teljesítmény miatt. Elmondta még, hogy az első gól balszerencsés volt, hiszen kétszer is megpattant, Cristiano Ronaldo pedig olyan játékos, akinek nem szabad sok lehetőséget hagyni, mert a végén úgyis betalál – így történt ez most is.

„Csalódottak vagyunk, de nem tudtam többet kérni a játékosoktól, ők mindent beleadtak, a 84. percig minden jól is alakult. Ha visszanézzük az utolsó 10 percet, rájövünk, hogy mit rontottunk el, kielemezzük a hibákat” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×