eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Marco Rossi: az én hibám is volt

A magyar válogatott szakvezetője az Eb-nyitány eredménye miatt csalódott, nem a teljesítmény miatt.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a felelősséget a portugálok elleni 3-0-s vereség után az Európa-bajnokságon.

„Az én hibám is volt, több olyan cserét is végrehajtottam, ami nem működött, ezért felteszem a kezem” – mondta az olasz szakvezető.

Marco Rossi úgy látta, Sallai Roland és Kleinheisler László is elfáradt, ezért döntött a változtatás mellett, ám ez szerinte nem sült el jól. Ha valamit másként tehetne, akkor többet várna a cserékkel.

A kapitány kifejtette, a 84. percig nem volt gond a játékkal, addig jól dolgozott a csapat. Az első félidőben a védekezés stabil volt, a második félidőben pedig már a labdával is jól bántak a magyarok, akadtak helyzetek.

„Lehet három gól különbség a két csapat között, de nem az alapján, amit ma láttunk” – tette hozzá a szakvezető, és kiemelte, az eredmény miatt csalódott, nem a teljesítmény miatt. Elmondta még, hogy az első gól balszerencsés volt, hiszen kétszer is megpattant, Cristiano Ronaldo pedig olyan játékos, akinek nem szabad sok lehetőséget hagyni, mert a végén úgyis betalál – így történt ez most is.

„Csalódottak vagyunk, de nem tudtam többet kérni a játékosoktól, ők mindent beleadtak, a 84. percig minden jól is alakult. Ha visszanézzük az utolsó 10 percet, rájövünk, hogy mit rontottunk el, kielemezzük a hibákat” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×