eur:
394.17
usd:
357.56
bux:
71542.66
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Eduardo Camavinga, a Real Madrid játékosa berúgja csapata első, egyenlítő gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. április 9-én.MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Nyitókép: Kiko Huesca

Egy sztár kiesett az Európai Szuperkupa döntőjéből - videó

Ijesztő sérülést szenvedett a Real Madrid francia sztárja.

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid a szezon első tétmérkőzésén az Európai Szuperkupáért lép pályára Varsóban, az ellenfél az El-győztes Atalanta lesz. A madridiak a szokásoknak megfelelően megtartották kedd este utolsó edzésüket a varsói stadionban, ami alatt Eduardo Camavinga ijesztő sérülést szenvedett - írja az Index.

A francia válogatott klasszisa egy ártatlan szituációban ütközött csapattársa, Aurélien Tchouaméni térdével, hatalmasat ordított, és fájdalmas arccal terült el a gyepen. Félő volt, hogy Camavinga keresztszalag-szakadást szenvedett, de végül saját lábán hagyta el a pályát, és spanyol értesülések szerint elkerülte a komolyabb sérülést.

Ennek ellenére Camavinga egészen biztosan nem léphet pályára szerda este az Európai Szuperkupa döntőjében. Ami viszont biztosnak tűnik, hogy bemutatkozhat a spanyol csapatban a friss szerzemény Kylian Mbappé, aki ingyen érkezett a klubhoz a nyáron, és hatalmas felhajtás övezi madridi szereplését.

Címlapról ajánljuk
Nyomozók lepték el az óbudai önkormányzatot, őrizetben a polgármester

Nyomozók lepték el az óbudai önkormányzatot, őrizetben a polgármester

Szerda reggel őrizetbe vették Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét abban az összehangolt akcióban, amelyben csaknem 50 nyomozó vesz rész. A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmények ügyében nyomoz, több helyszínen, köztük az óbudai önkormányzat épületében és a polgármester otthonában is házkutatást tartanak. Az óbudai önkormányzat együttműködik a hatóságokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Váratlanul visszaesett a magyar gazdaság: csak négy ilyen ország volt az egész EU-ban

Váratlanul visszaesett a magyar gazdaság: csak négy ilyen ország volt az egész EU-ban

Csak négy uniós tagállamban esett vissza az idei második negyedévben a gazdaság az első negyedévhez képest, és az egyik közülük Magyarország volt (-0,2%), Németországgal párhuzamosan (-0,1%) – derült ki az Eurostat ma közzétett adatbázisából, amely a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatokat közölte öt tagállam kivételével. Ezzel együtt az éves növekedési adat rangsorában Magyarország (1,3%) a középmezőnybe tartozik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×