eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag egy sajtóértekezleten, amint bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/AP/Amr Nabil

Ronaldo tovább csúszik lefelé

Egy angol lap listáján már csak az 51. Christiano Ronaldo. A The Guardian a 100 legjobb focistát rangsorolta.

A katari világbajnokság után, és az ott elért eredményeket is figyelembe véve a The Guardian által felkért 206 fős bizottság idén is összeállította a világ 100 legjobb labdarúgójának listáját. Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót csak az 51. helyen rangsorolták - írja a Sportal.

Az indoklás szerint főképp a Manchester Unitedtől való távozásának körülményeivel, a Piers Morgannek adott viharos nyilatkozatával, valamint a gyenge világbajnoki teljesítményével magyarázható az, hogy a portugál klasszis még a legjobb ötvenbe sem fért be.

A rangsor élén Lionel Messi végzett, megelőzve Kylian Mbappét, Karim Benzemát és Erling Haalandot. Az elmúlt két év győztese, a tavaly nyáron a Bayern Münchentől a Barcelonába igazoló Robert Lewandowski a hetedik lett.

Ronaldo szaúd-arábiai csapata egyébként legutóbbi mérkőzésén kikapott. A portugál támadó is kihagyott egy komoly helyzetet.

Az al-Nasszr 3–1-es vereséget szenvedett a szaúdi Szuperkupa elődöntőjében és ezzel kiestek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×