eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Varga Dénes, a FTC-Telekom Waterpolo (b) és Salamon Ferenc, az A-Híd OSC Újbuda játékosa a vízilabda BENU férfi Magyar Kupa döntőjében játszott mérkőzésen a Komjádi uszodában 2019. december 8-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Együtt szurkolhatunk a BL-ben a vízilabdázóknak - csak máshogy

Keddtől csütörtökig Budapesten a Duna Arénában kezdődik a LEN Bajnokok Ligája-idény.

December 15. és 17. között Budapesten, a Duna Arénában rendezik meg a LEN Bajnokok Ligájának első etapját - az egyik csoport mérkőzéseit -, melyet a pandémia miatt az egészségügyi szempontokat szem előtt tartva úgynevezett buboréktornaként, nézők nélkül tartanak meg, a drukkerek az M4 Sport tévén keresztül követhetik az eseményeket.

A rangos sorozat B csoportjának mérkőzésein az FTC-Telekom Budapest, a Zodiac Atletic Barceloneta, a Waspo 98 Hannover, a Jadran Herceg Novi, a Dinamo Tbilisi és az AN Brescia csapatai mérkőznek meg egymással.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az E.ON ismét mellettünk áll ezen a nemzetközi eseményen is. A januári Európa-bajnokság óta már lezajlott Magyarországon egy Bajnokok Ligája és egy EuroKupa csoportforduló, ám a mostani rendezvény kiemelt figyelmet érdemel. Azzal, hogy nehéz pandémiás körülmények között egy top vízilabdás klubeseményt tudunk évzáró eseményként felmutatni, azt bizonyítja, hogy jó és nemzetközileg is elismert úton járunk. Az adventi időszakban így minőségi vízilabda kerül a szurkolók elé a televíziós közvetítés által. Ezért is fontos számunkra partnereink támogatása, és örülünk annak, hogy az E.ON az MVLSZ kiemelt partnere a LEN Bajnokok Ligája sorozat megrendezésében is” – mondta Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

A Bajnokok Ligája további fordulóit március 1-5., valamint április 20-22. között rendezik, a budapesti Duna Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×