eur:
393.09
usd:
366.48
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Mikel Oyarzabal, a Real Sociedad játékosa a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában játszott Getafe-Real Sociedad mérkőzésen a getafei  Coliseum Alfonso Perez Stadionban 2020. június 29-én. A Getafe 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Rodrigo Jiménez

Spanyol válogatott futballista is megfertőződött, de a csapat mégis utazik

Mikel Oyarzabal tesztje pozitív lett, azonnal otthoni karanténba került, de a válogatott készül tovább a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

A Real Sociedad csapatkapitánya a közösségi médiában jelentette be, hogy koronavírusos lett, és azt is, hogy otthonában tartózkodik karanténban. Oyarzabal tagja volt a spanyol válogatott keretének is, amely szeptemberben Németország és Ukrajna ellen játszik Nemzetek Ligája-mérkőzést – írja a Marca.

A csatár már a baszk csapat negyedik tagja, akit megfertőzött a vírus, de a övén kívül csak Aritz Elustondo neve került nyilvánosságra. A klub mindenesetre törölte tervezett portugáliai túráját, de alig két héttel a spanyol bajnokság rajtja előtt az óvintézkedések miatt alig maradt hadra fogható játékosa.

Luis Enrique, a válogatott szövetségi kapitánya Oyarzabal helyére Gerard Morenót hívta be. A keret minden tagját PCR-tesztnek vetették alá, és hétfőn csak azok kezdhetik meg a közös munkák, akiknek negatív eredményük lesz. A csapatot egyfajta buborékba zárják, nem hagyhatják el az edzőközpontot, nem találkozhatnak másokkal,az edzések zárt kapuk mögött lesznek, és a sajtótájékoztatót is online tartják majd meg.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×