eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Koronavírusteszthez levett minták a Pécsi Tudományegyetem mintavételi pontján, a balatonboglári egészségügyi központban 2020. május 14-én. A koronavírus-szűrőprogramban a Semmelweis, a debreceni, a szegedi és a pécsi egyetem vesz rész. A programba 17 ezer 780 embert hívtak meg véletlenszerűen kiválasztva. Ők életkorra, nemre és regionálisan is reprezentálják a magyar társadalmat.
Nyitókép: MTI/Varga György

Több koronavírusos játékost is találtak a Puskás Akadémiánál

Vasárnap derült ki, hogy a vírus megjelent az egyik játékosnál, emiatt el kellett halasztani a Honvéd elleni mérkőzést. Tesztelésbe kezdtek, most lettek meg az eredmények.

Kedden a felcsúti focicsapat a honlapján közölte, hogy

a szombati és a hétfői vizsgálatokon több játékosuk is pozitív tesztet produkált.

A fertőzötteket elkülönítették és rendszeresen vizsgálják. Enyhe tüneteik vannak, ezektől eltekintve jól érzik magukat.

A vasárnapi után most is megismételték: az akadémia továbbra is betartja a pandémiával kapcsolatos járványügyi előírásokat. Fertőtlenítették továbbá a stadiont, a kiszolgáló helyiségeket és a kollégiumot, a csapataokat és az akadémián dolgozókat folyamatosan tesztelik.

Frissítés: a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elhalasztotta a szombatra kiírt Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC élvonalbeli mérkőzést. A két együttes szeptember 5-én, szombaton 17 órától pótolja a második fordulós összecsapást.

A Puskás Akadémia az első körben sem lépett pályára, miután az együttes keretében koronavírusos eseteket regisztráltak. A Budapest Honvéd elleni találkozónak még nincs új időpontja.

A legutóbbi kiírásban bronzérmes Puskás Akadémia így jövő csütörtökön az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a svéd Hammarby otthonában kezdheti el az új szezont.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×