eur:
389.7
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
München, 2017. április 26.Carlo Ancelotti, a német Bayern München vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni mérkőzésen a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében Münchenben 2017. április 26-án. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Ancelotti szerint Sevcsenko és Ibra jobb, mint Cristiano Ronaldo

Carlo Ancelotti a világ egyik legeredményesebb edzője, senki sem nyerte meg nála többször a Bajnokok Ligáját. Olaszországon kívül sikerrel dolgozott Angliában, Franciaországban, Németországban és Spanyolországban is, mindenütt nyert valami fontos címet, van, ahol többet is. Rengeteg kiváló játékos fordult meg a keze alatt, ezért is érdekes, hogy ő kikből állítaná össze az álomtizenegyét.

„Carletto” elsősorban olyan játékosokat választott, akik pályafutásuk során szerepeltek a Serie A-ban – de nincs köztük Cristiano Ronaldo, aki még a Real Madrid tagjaként volt a játékosa. A The Sun által publikált összeállítás szerint az AC Milan játékosaira épül a képzeletbeli tizenegy, ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a tréner hajdanán azt mondta, szerinte a 2005-ös, a Liverpool ellen felejthetetlen csatában veszítő gárda erősebb volt, mint a 2003-as, de akár a 2007-es BL-győztes csapata is.

Gianluigi Buffont választotta kapusnak, aki még 1996 és 1998 között szerepelt nála. Zinédine Zidane a Juventusban, John Terry és Frank Lampard a Chelsea-s korszakban játszott nála, míg Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic, noha mindketten szerepeltek a piros-feketéknél is, a Paris SG-ben. Öt hajdani nagy Milan-sztár fért még be: Cafu, Paolo Maldini, Andrea Pirlo, Kaká és Andrij Sevcsenko. A Bayern-korszakból senki sem fért be...

A tizenegy: Buffon – Cafu, Thiago Silva, Terry, Maldini – Lampard, Pirlo, Zidane – Kaká – Sevcsenko, Ibrahimovic.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×