eur:
388.95
usd:
361.88
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Dráma az uszodában: menthetetlen volt a hongkongi tehetség

Egy floridai felkészülésen, 26 évesen halt meg a legjobb hongkongi úszó, Kenneth To.

A sportolót az egyik edzés után társai eszméletlenül találtak rá az öltözőben, kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni.

Az ausztrál születésű versenyző a 2010-es ifjúsági olimpián tűnt fel, Szingapúrban hat érmet szerzett.

2012-ben megnyerte az összetett rövidpályás világkupát, majd ugyanebben az évben az isztambuli rövidpályás világbajnokságon 100 méter vegyesen második, illetve a 4x100 méteres gyors-, valamint vegyesváltó tagjaként is bronzérmes lett.

Normál medencében a 2013-as barcelonai világbajnokságon a 4x100-as vegyesváltóval másodikként végzett. Hongkongi színekben 2017 óta versenyzett, tíz hónap alatt 13 országos rekordot állított fel.

A sportoló egy hete még arról posztolt a twitteren, milyen nagyszerű lehetőség számára az amerikai edzőtábor.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×