eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hockenheim, 2018. július 22.Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíját a hockenheimi versenypályán 2018. július 22-én. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: (MTI/EPA/Ronald Wittek

Új szerelme van Lewis Hamiltonnak

Az ötszörös Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton bevallotta, hogy mindig is jobban szerette a motorokat az autóknál, jelenleg a motorozás a szerelme.

Lewis Hamilton két napig tesztelt a Yamaha superbike-világbajnokságon induló gyári csapatával Jerezben, egyszer még bukott is, de nem lett baja. Az ötszörös világbajnok a teszt utáni nap reggelén Instagramján bővebben is beszélt a motorozásról, és bevallotta, a motorokat mindig is jobban szerette az az autóknál.

„Jó reggelt! Ma nagyszerűen érzem magam, de máris hiányzik a motorozás. Csak, hogy tudjátok, a két kereket mindig is jobban szerettem a négynél, gyerekkorom óta akartam egy saját motort, ugyanakkor hálás vagyok az apukámnak, hogy vett nekem egy gokartot.

A jelenlegi szerelmem azonban a motor”

- idézi a gphirek.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

How’s my lean? ??

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

A brit pilóta tisztázta, hogy a profiktól azért nagyon messze van, inkább marad a tesztelésnél. „A legnagyobb tisztelettel vagyok a motorversenyzők iránt.

Teljesen más műfaj, ugyanakkor az alapok közül néhány dologban ugyanazokra, időre, türelemre, bátorságra, koncentrációra, fürgeségre és kockázatvállalásra van szükség.

Mindarra, ami egy sportot izgalmassá tesz. És igen, imádok motorozni, de ezek a srácok egy másik szinten vannak, úgyhogy azt hiszem, csak élvezem a száguldást és a határok feszegetését a pályán."

Az Instagramra kitett posztja végén gyakorlatilag meghívatta magát a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi saját pályájára. A „VR46 Ranch” névre hallgató létesítmény egy 1,8 kilométeres pálya Rossi szülővárosában, az olaszországi Tavuliában, amely egyben a motoroslegenda versenyzői akadémiájának bázisa is.

Rossi jó ötletnek tartotta, hogy egyszer vendégül lássa Forma-1-es kollégáját: „Hamilton nagy motorrajongó, követi a futamokat, és mindig sms-ekkel bombáz. Egy kicsit túloz, amikor azzal dicsér minket, hogy mi vagyunk azok, akik valódi kockázatot vállalnak. Egy napon el kell jönnie a ranchre.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×