eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kétgólos Honvéd-győzelem a fővárosi rangadón

A Budapest Honvéd kétgólos győzelmet aratott az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2016/17-es idényének szombati nyitónapján.

A találkozó helyszíne az angyalföldi Illovszky Stadion volt, mivel a lila-fehérek otthonát, a Szusza Ferenc Stadiont jelenleg felújítják.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Újpest FC-Budapest Honvéd 0-2 (0-2)

-----------------------------------

Illovszky Stadion, 2000 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Hidi (5.), Eppel (45.)

sárga lap: Andric (18.), Kecskés (28.), Diarra (58.), Sankovic (79.), illetve Holender (12.), Lovric (89.)

Újpest FC:

----------

Banai - Nagy T., Kecskés, Pávkovics, Mohl - Windecker, Cseke - Andric, Balázs B. (Diarra, a szünetben), Bardhi (Lázok, 61.) - Angelov (Sankovic, 71.)

Budapest Honvéd:

------------

Horváth A. - Botka, Bobál D., Lovric, Hajdú Á. - Gazdag, Kamber, Hidi - Koszta (Kovács D., 84.), Eppel (Vernes, 78.), Holender (Nagy G., 62.)

A kezdés a heves esőzés miatt 15 percet csúszott, s a csapatok erősen felázott talajú, tócsákkal teli pályán kezdhették meg a játékot.

Mindkét fél futballistái sokat csúszkáltak, sok volt a hiba, de összességében a vendégek alkalmazkodtak jobban a körülményekhez. Ezt nemcsak a gólok, hanem a játék képe is igazolta, a Honvéd sokkal több lehetőséget dolgozott ki, míg a másik kapunál az első félidőben gyakorlatilag nem volt helyzet.

A szünet után kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, már újpesti helyzeteket is láthattak a nézők, elsősorban a lendületet hozó cseréknek köszönhetően. A hajrában aztán szinte már csak a Honvéd kapuja előtt folyt a játék, de a lila-fehéreknek még a szépítés sem jött össze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×