eur:
392.63
usd:
365.72
bux:
66794.59
2024. április 26. péntek Ervin

Dénes Tamás: A portugálok esélyesebbek

A portugál-lengyel mérkőzés egyik kulcskérdése, hogy hogyan játszik majd a portugál válogatott ma este - így látja Dénes Tamás, az InfoRádió szakírója.

"Ha úgy játszik az a csapat, akit ismerünk, mint ellenünk, akkor kiegyenlítettek az esélyek. Ha úgy játszik, ahogy valós tudása alapján képes, akkor szerintem neki áll a zászló. Hogy ne rébuszokban beszéljünk, a portugál válogatottal 3:3-at játszott a magyar válogatott és a portugálok akkor nem játszottak csúcsformában. Igaz, balszerencséjük is volt a kapott góloknál, Cristiano Ronaldo egyéni remeklései mentették meg őket a vereségtől" - mondta Dénes Tamás szakíró.

Hozzátette: a lengyelek nagyon szolid benyomást keltettek eddig a tornán.

"Mindkét csapat nagyon megizzadt a negyeddöntőbe jutásért, ráadásul a lengyelek csak 11-es rúgásokkal jutottak tovább, a portugálok pedig a végén egy szép akció befejezéseként szerzett góllal ejtették ki a horvátokat. A lengyeleknél több kérdőjel is van az összeállításban, mert a kapus Szczesny felépült, ugyanakkor Fabianski volt a mezőny legjobbja a svájciak ellen, így én arra tippelek, hogy a szövetségi kapitány meg fogja őt tartani ezen a poszton" - fogalmazott a szakíró.

Mint mondta: Cristiano Ronaldo kontra Lewandowski – így is felírható a csatárok párharca.

"Ronaldo mégiscsak lőtt két gólt a magyarok ellen – az egyiket persze fejelte – Lewandowski ugyanakkor eddig csalódást keltett. Abban az esetben, ha Lewandowski nem javul föl erre a találkozóra, nagyon nehéz dolga lesz a lengyel válogatottnak a portugálok ellen. Ha tippelni kell, a portugálokat mondanám esélyesebbnek. Ha pedig 2:0-ás győzelemmel tovább tudnak lépni, akkor már döntősök" - jegyezte meg Dénes Tamás az InfoRádióban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×