Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Elégedett a teljesítményével Cseh László

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Cseh László elégedett a londoni vizes Európa-bajnokságon megszerzett 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel. A kétszeres világbajnok úszó magabiztosan készül a riói olimpiára.

„Összességében nagyon örülök az időeredményeknek, és ami nagyon jó, hogy úgy érzem, még nem voltam igazán csúcsformában, még van egy-két teendőnk, ami ahhoz kell, hogy az olimpián még jobban tudjak szerepelni” - véli Cseh László, aki a londoni versenyen 200 és 100 pillangón is győzni tudott.

„Úgy gondolom, hogy ezek most nagyon magabiztos úszások voltak. Bár előtte azért nem voltam annyira magabiztos, de szerencsére a medencében már sikerült. Remélhetőleg ennél még több van bennem” - közölte.

Úgy érzi, hogy nagyon jó döntés volt visszalépni a 200 vegyestől az energia szempontjából is, és szerinte a lelkének is jót tett, hogy a vegyest elengedte.

„Ez azt jelenti, hogy az olimpiára sem fogom erőltetni ezt a számot, most nagyon jól érzem magam a pillangóban” - tette hozzá.

Fotó: MTI

Az Eger ötszörös olimpiai érmese elmondta, hogy 100 és 200 pillangón indul az olimpián, persze a változtatás jogát fenntartják, de nagy valószínűséggel a pillangó lesz a fő szám.

„Az volt a lényeg, hogy jó érzésekkel menjünk haza, egy pici önbizalmat szerezzünk. Most haza kell menni, egy-két nap pihenő, és utána újra kell kezdeni az edzéseket. Nagyon fontos, hogy visszaálljunk, hiszen az olimpia a fő cél” - fogalmazott Cseh László az InfoRádióban.