eur:
390.24
usd:
364.25
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

FIFA-Aranylabda - Három helyett öten jutnak a döntőbe

A korábbi három helyett az idei évtől öt játékos jut az Aranylabda-szavazás döntőjébe - jelentette be Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szombaton.

A FIFA elnöke nem indokolta a döntést.

Az Aranylabdát a szövetségi kapitányok, a válogatottak csapatkapitányai, valamint az újságírók szavazatai alapján az év legjobb labdarúgója kapja meg.

December 9-én szűkítik ötfősre a jelenleg 23 nevet tartalmazó listát, a végső győztes kilétére pedig január 13-án, a szervezet szokásos zürichi gáláján derül fény.

A hírek szerint Franck Ribéry (Bayern München), Lionel Messi (FC Barcelona) és Cristiano Ronaldo (Real Madrid) különösen esélyes a díjra, de Zlatan Ibrahimovic (Paris St. Germain), Neymar, Xavi és Andrés Iniesta (mindhárman FC Barcelona) megválasztása sem lenne nagy meglepetés.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×