eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A Milan győzött, de elveszítette Beckhamet - videó

A második helyen álló Milan egy hosszabbításban esett góllal legyőzte a vendég Chievót az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának zárómérkőzésén. A találkozón súlyos sérülést szenvedett David Beckham, aki így nem szerepelhet a vb-n.

Mindössze egy pont a Milan hátránya a tabellán a városi rivális Inter mögött, miután a piros-feketék legyőzték a Chievót. A gólt Clarence Seedorf szerezte a 91. percben.


A találkozó hajrájában egy ártalmatlan helyzetben megsérült David Beckham. Az angol középpályásnak minden bizonnyal elszakadt az Achilles-ín a bal lábában, így féléves kényszerpihenő vár rá, vagyis a nyári világbajnokságot ki kell hagynia.

Hétfőn Finnországba utazik Beckham, ahol a terület egyik legelismertebb szakembere, Sakari Orava műti meg. A sebész az ilyen jellegű sérülésekről azt mondta: körülbelül három-négy hónap elteltével lehet elkezdeni labdába rúgni, illetve játszani, de a korábbi erőállapot visszanyeréséhez, maximális erejű rúgások, erőteljes ugrások kivitelezéséhez további egy hónap szükséges.

"Nincs jó állapotban. Könnyek között üldögélt az öltözőben, alig szólt valamit. Ez mindannyiunkra hatással volt" - mondta csapattársáról Ignazio Abate.

Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke a találkozó után úgy nyilatkozott, az angol futballista valószínűleg öt-hat hónapot lesz kénytelen kihagyni. "Láttam, hogy szenved. Az öltözőben átöleltem és azt mondtam neki, ha akarja, jövőre is velünk lehet" - utalt arra, hogy Beckham, aki a Los Angeles Galaxy játékosa, az évnek ebben a szakaszában kölcsönben szerepel náluk.

"Fáj nekünk David sérülése. Ma nagyon fontos győzelmet arattunk, de a sérülés miatt nem tudunk igazán örülni ennek. David rögtön tisztában volt vele, mi történt" - közölte Leonardo, a Milan vezetőedzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×