eur:
392.51
usd:
366.12
bux:
66839.2
2024. április 26. péntek Ervin

Beckhamet kifütyülték, a Milan döntetlent játszott Los Angelesben

Ellenséges hangulat fogadta a milánói kölcsönszerződésének lejárta után Los Angelesben először pályára lépő David Beckhamet azon a barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amelyen csapata, a Galaxy éppen az AC Milannnal csapott össze.

Az angol válogatott középpályást szinte minden labdaérintésekor kifütyülte és pfujolta a 27 ezres hazai közönség, amelynek soraiban többen is gúnyos feliratokat tartottak. Az egyikre például az volt írva, hogy "Menj haza, csaló!", egy másikra pedig, hogy "Hé Becks, itt voltam előtted is, itt leszek utánad is, és itt vagyok most is, annak ellenére, hogy te is itt vagy".

Beckhamet láthatóan zavarta a felé irányuló ellenszenv, és a félidőben a biztonságiaknak kellett kikísérniük, miután odament a szurkolók egyik csoportjához.

"Csak meg akartam rázni valamelyikük kezét és megkérni őket, hogy csillapodjanak le" - mondta Beckham. "Néhány dolog, amit mondanak, nagyon tiszteletlen. Akárhogy is éreznek velem kapcsolatban, nem érdemlek ilyen bánásmódot."

Az némileg csökkentette a szurkolók elégedetlenségét, hogy a 2-2-es döntetlenre végződött találkozón mindkét hazai gólt a 75. percben lecserélt Beckham készítette elő. (A Milan góljait Thiago Silva és Pippo Inzaghi lőtte.)

A futballistát, aki 2007-ben szerződött Los Angelesbe a Real Madridtól, idén januárban kölcsönadták az AC Milannak, s ugyan eredetileg az MLS tavaszi rajtjára vissza kellett volna térnie együtteséhez, végül május 30-ig maradhatott az olasz csapatnál, s a módosított megállapodás szerint csak most, július közepén kellett játékra jelentkeznie a Galaxynél.

Az Inter ugyancsak Amerikában túrázik, az olasz bajnok 1-1 után szétlövésben kapott ki a mexikói Club Américától. Gólját Ivan Cordoba szerezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×