eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Batistuta lóhátról lövi tovább a gólokat

A Boca Juniors hamarosan megalakuló lovaspólócsapatának tagja lesz Gabriel Omar Batistuta, az argentin válogatott történetének legeredményesebb labdarúgója.

A 40 éves ex-csatár már megkezdte az edzéseket, és minden valószínűség szerint helyet kap a Boca Polo Team kvartettjében. Az előfeltétel a Buenos Aires-i klub iránti rajongás, ez természetesen alkalmassá teszi a 2005-ben visszavonult sztárt.

A 78 válogatott meccsén 56-szor eredményes "Batigol" az 1990/1991-es idényben futballozott a Bocában, mielőtt kilenc évre a Fiorentinához ment volna. Később az AS Romában, rövid ideig az Interben, majd pályafutása végén a katari al-Arabiban játszott.

Az utóbbi időkben, noha 2006-ban a németországi világbajnokságon kommentált egy argentin tévéállomás felkérésére, elszakadt a futballtól. Ausztráliában, Perth-ben élt, ahol a sportot a golf jelentette a számára.

Meg most a lovaspóló, ami Argentína egyik nemzeti sportja, s különösen kedvelt a vidéki életformáért, s a gazdálkodásért egyébként is lelkesedő futballsztár számára.

Batistuta egyébként már májusban játszott bemutató mérkőzésen, igaz, akkor könnyű helyzetben volt: csapattársa a barátja, Adolfo Cambiaso volt. A világ egyik legjobb lovaspólósa.

"Batigolnak" egyébként saját pólólovai és saját csapata is van, utóbbi a La Gloria nevet viseli. Színe és címere "kísértetiesen" hasonlít a Fiorentináéhoz...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×