eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Palik: "Megemészthetetlen a hír, mérhetetlenül el vagyok keseredve"

A mauritániai bizonytalan helyzet miatt elmarad a 30. Dakar-rali - jelentették be a francia szervezők pénteken délben. A magyar indulók egyike, Palik László az InfoRádióban a helyszínről nyilatkozva azt mondta: mérhetetlenül elkeseredett és egyelőre fogalma sincs a következő lépésről.

A francia szervezők a bizonytalan mauritániai helyzettel indokolták a 30. Dakar-rali törlését. A nyugat-afrikai ország - ahol az elmúlt hetekben több turistát és katonát is meggyilkoltak - kormányának biztosítékait a francia kabinet nem fogadta el.

"Mérhetetlenül el vagyok keseredve. Tíz perce volt a versenyzői eligazítás, nemsokára lesz saját csapatmegbeszélésünk" - nyilatkozta Lisszabonból az egyik magyar induló, Palik László.

"A döntést nem tudom minősíteni, versenyszervezőként annyit mondhatok, hogy a versenyzőknek nincs birtokában minden információ. El kell fogadni a döntést, de versenyzőként megemészthetetlen a hír, hogy az elmúlt egy év munkája értelmetlen volt" - tette hozzá a Hungaroring Sport Zrt. elnökeként is dolgozó sportoló.

Palik László közölte: még nem tudja, mekkora anyagi veszteség érte. "Fogalmam sincs, mikor és hogyan fogunk hazajönni" - mondta az autóversenyző.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×