eur:
392.42
usd:
365.8
bux:
66776.92
2024. április 26. péntek Ervin

Tört-zúzott a kosarassztár édesanyja; vezet a Dallas

Két NBA-es kosarassztár édesanyja is megemlegeti, hogy autóját nem a törvényeknek megfelelő módon vezette.

Amara Stoudemire (Phoenix) anyukája többszörös visszaesőnek számít. Ezúttal ittasan ült volán mögé, veszélyeztette a közlekedés biztonságát, és emiatt három év börtönbüntetést kapott. Leghamarabb akkor szabadulhat, ha a kiszabott idő 85 százalékát letöltötte.

LeBron James (Clevelend) édesanyját gyorshajtáson kapták, majd igazoltatás közben berúgta az egyik parkoló autó ablakát. Ráadásul cselekedete előtt kis mértékben fogyasztott alkoholt, ezért három napra fogdába csukták, több száz dollár kártérítésre kötelezték, és amikor szabadul, 100 órás közmunkán, illetve elvonókúrán kell részt vennie.

Eközben a Dallas 95-88-ra nyert a Phoenix otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Nyugati-főcsoportjának döntőjében, ezzel 2:1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×