eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Aranyérmes lett a Juventus

Nem történt meglepetés az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában: a bundabotrány első számú érintettje, az éllovas Juventus Trezeguet és Del Piero egy-egy góljával 2-0-ra győzött a Reggina ellen, ezzel biztosította újabb elsőségét.

A torniói drukkerek ebben a hónapban szinte levegőhöz se jutottak, olyan tempóban szivárogtak ki a megdöbbentő fejlemények a Juventusnál.

A futballtörténelem egyik legnagyobb bundabotránya miatt már a klubvezetésnek is távoznia kellett, de néhány játékos, így a válogatott kapus Gianluigi Buffon is igen kellemetlen helyzetben várhatja a világbajnokságot.

Az esetleges szankciókra még várni kell, de az sem kizárt, hogy végül kizárják a Juventust az élvonalból. A csapat szurkolói így nem örülhetnek felszabadultan a bajnoki elsőségnek.

A vasárnapi záráson az ezüstérmes Milan 2-1-re legyőzte a Romát. Az Ancelotti-csapat Kaká 11-esgóljával szerzett vezetést, de a Roma Mexes révén még egyenlíteni tudott. A meccset egy újabb büntető döntötte el a milánóiak javára, Amoroso a hajrában értékesítette a megítélt 11-est.

A bronzérmes Inter egy ponttal zárta az évet. A csalódást keltő szezon végén a gárda inkább csak futott az eredmény után a Cagliari pályáján, kétszer is hátrányba került, végül 2-2-re végeztek a csapatok.

A Fiorentina megtartotta BL-selejtezőbeli szereplést érő negyedik helyét a Romával szemben, miután a 38. körben 2-0-ra nyerni tudott a Chievo pályáján.

Sikeres meccsel fejezte be az évet a hatodik Lazio is, ám a Parma elleni 1-0 nem feledteti az idény boltásait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×