eur:
393.81
usd:
367.68
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Kulka János színművész a Garas Dezső (1934-2011) Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész, a nemzet színésze szülőházán elhelyezett emléktábla avatásán Budapesten, a VII. kerületi Alsó erdősor utcában 2016. december 9-én.
Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Kulka János legendás darabban vállalt szerepet

Kulka János is fellép jövőre a Szegedi Szabadtéri Játékokon - írta az Index.

Az Újszegedi Szabadtéri Színpad Molière-komédiájában, a Don Juanban szerepel majd Kulka János. A megújult játszóhely első produkcióját 2019 júliusában mutatják be - közölte a portál.

Néhány hete írtuk meg, hogy több mint két és fél év kihagyás után a színész a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában tér vissza a Trafóban, ahol Móricz Zsigmond Árvácska című regényének Ördög Tamás által rendezett adaptációjában szerepel.

A szegedi darabban Jakab Tamás, Csákányi Eszter és Bodrogi Gyula is játszik majd. Kulka János a meggyilkolt Kormányzót és kőszobrát alakítja majd.

Kulka János két és fél éve kapott agyvérzést, amelyet hosszas rehabilitációs kezelés követett. 2016 tavasza óta nem is lépett színpadra, idén tavasszal a Katona József Színház társulati tagságát is felmondta, s úgy tűnt: többet nem játszik színházban. Időközben egy filmes feladatot elvállalt: néhány hete mutatták be a magyar mozik Ujj Mészáros Károly, X: A rendszerből törölve című thrillerét, ebben játszott egy néhány szavas szerepet.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×