eur:
392.54
usd:
365.78
bux:
66792.01
2024. április 26. péntek Ervin

Családi advent a Várkert Bazárban

Hétvégén kezdődik az adventi programsorozat a Várkert Bazárban. A Lánchíd utcában street food étkezdék várják az érdeklődőket, lesz kézműves vásár és korcsolyapálya is. Szombaton jótékonysági vásárt tartanak, ahol a rákos gyermekek gyógyítására gyűjtenek – mondta a Várkert Bazár háziasszonya, Ugron Zsolna.

Omega-koncert, Miklósa Erika és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar estje, Csipkerózsika-előadás, régi korok karácsonyát idéző kiállítás, népművészeti karácsonyi vásár, street food ínyencségek, műjégpálya és interaktív gyermekjátszó is várja a családokat december 24-ig a Várkert Bazár adventi sorozatában. Másodszorra rendezik meg az épületben és az Ybl Miklós téren az adventi sorozatot, amelyre már csütörtöktől várják a családokat.

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Angyal zenéje gyertyafény - Régi korok karácsonya című kiállításán a 20. századi családi karácsonyok hangulata elevenedik meg a Déli palotákban, az Énekeljünk víg örömmel elnevezésű adventi kórusfesztivál fellépései pedig meghitt ünnepi pillanatokat idéznek minden adventi hétvégén a Gloriett kupolái alatt.

Az adventi vasárnapokon délutánonként a rendezvényteremben és az az előtti aulában a gyerekek karácsonyi lámpást, mécsest, gömbdíszt, füzért és apró ajándékokat készíthetnek, illetve díszíthetnek mézeskalácsot, vagy saját szaloncukrot is alkothatnak. A legkisebbeket interaktív gyermekjátszóban várják, de lesznek gyermekelőadások, koncertek is.

Ugron Zsolna háziasszony elmondta, hogy szombaton jótékonysági vásárt tartanak a Várkert Bazárban családszervezetek szervezésében. A cél, hogy adományokat gyűjtsenek az Őrzők Alapítványnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×