Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mindent vihetnek a sheffieldi suhancok

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Rekordszámú, hét jelölést kapott az Arctic Monkeys a nagy népszerűségnek örvendő New Music Express zenei magazin díjaira.

A sheffieldi fiatalokból álló rockbandát a legjobb brit együttes, a legjobb lemez és a legjobb szám kategóriájában is jelölték. Az együttest 2005-ös berobbanása óta immár 15-ször jelölték a rangos zenei díjra.

Az Arctic Monkeys Teddy Picker című daláért a legjobb videóklip díjára is esélyes, míg a frontembert, Alex Turnert a legjobban öltözött zenész elismerésével jutalmazhatják.


A legjobb brit együttes díjáért az Arcrtic Monkeys mellett a Babyshamles, a The Cribs, a Klaxons és a Muse van versenyben, míg a szigetországon kívüli együttesek között az ARcade Fire, a Foo Fighters, a The Killers, a Kings of Leon és a My Chemical Romance csatázik.

A botrányai miatt is elhíresült Amy Winehouse a legjobb énekes díja mellett az év főgonosza díjat is besöpörheti, utóbbi kategóriában Gordon Brown, Tony Blair és George Bush a rivális.

A legrosszabb együttes kategóriájában a Fall Out Boy, a 30 Seconds To Mars, valamint a My Chemical Romance is esélyes.

Érdekesség, hogy a Babyshambles énekesét, Pete Dohertyt a legjobban és a legrosszabbul öltözött énekes díjára is jelölték.

A győztesekről a magazin olvasói döntenek, és díjazottakat a február 28-i londoni gálán hirdetik ki.