eur:
393.58
usd:
360.37
bux:
72034.05
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
HMMWV
Nyitókép: Wikipédia/HMMWV

Nem mindennapi felvétel: amerikai páncélosok oroszországi utcákon - videó

A Kurszki régióban előrenyomuló ukránok egyes településeket szinte teljesen a elfoglalhattak.

Szudzsa településen nagy sikert érhettek el az ukránok, egy videó tanúsága szerint ugyanis háborítatlanul közlekednek a város központjában az amerikai gyártmányú katonai járművek - vette észre a felvételt a Portfolio.

A képsorokat egy amerikai HMMWV típusú páncélozott terepjáróból készítették. Szudzsa Kurszk megyében található, eddig az egyetlen város, melyet el tudtak foglalni az ukrán katonák. A jármű háborítatlanul végig halad a nyílt utcán, ami azt mutathatja, hogy Szudzsában már valószínűleg nincsenek orosz katonák.

Mint a portál megjegyzi, a második világháború óta nem fordult elő olyan, hogy egy orosz várost elfoglalt volna egy Oroszország területére betörő ellenséges hatalom, pláne nem amerikai gyártmányú járművekkel.

(A nyitókép illusztráció, egy HMMWV járművet ábrázol, amint rakéktát indítanak róla egy meg nem nevezett helyszínen.)

Címlapról ajánljuk
Dagad az olimpiai tornabotrány, az amerikaiak nem nyugszanak bele az ítéletbe

Dagad az olimpiai tornabotrány, az amerikaiak nem nyugszanak bele az ítéletbe

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerint a szabályok nem teszik lehetővé, hogy újravizsgálják a párizsi olimpián a női tornászok talajdöntőjében történteket, még akkor sem, ha meggyőző új bizonyítékok állnak rendelkezésre, így Jordan Chiles nem kapja vissza az ötkarikás bronzérmét.

Visszaváltási rendszer: alapvető változásokat kérnek a kereskedők

A kereskedők szerint több változtatás is kellene ahhoz, hogy jól működjön a július elsején elindult visszaváltási rendszer. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta az InfoRádióban, hogy problémás a betétdíjak elszámolása a MOHU és a kereskedők között, illetve a kisebb boltokba telepített automaták sokszor nem működnek, aminek típushiba lehet a hátterében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×