eur:
393.22
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: Pixabay

Ez lehet a Google kegyelemdöfése

Ha beválik az új módszer, végéhez érhet a cég reklámblokkolók ellen folytatott harca.

A videó részeivé válhatnak a YouTube-reklámok a jövőben, így a blokkolók nem tudják majd megkülönböztetni, mi a tartalom, és mi a hirdetés. Az újítást már tesztelik - írja a HVG.

A Google folyamatosan keresi a módszereit annak, hogy leszámoljon a reklámblokkolókkal a YouTube-on. Több megközelítéssel is próbálkoztak az elmúlt hónapokban, de ezek nem mindig hoztak áttörést.

Most olyasvalamit tesztelnek, ami tényleg minden reklámblokkolót kijátszhat. A reklámokat ugyanis szerveroldalról szúrhatja be a videókba a cég, mint arra az egyik youtube-os reklámblokkoló fejlesztője felfigyelt. Ezáltal a reklámok a videó részeivé válhatnak, így az azokat blokkolni kívánó kiegészítők nem fogják tudni megkülönböztetni a valós tartalomtól.

Az új módszer, ha beválik, az asztali és a mobilos változatban egyaránt működni fog, de egyelőre néhány felhasználónál tesztelik, és hivatalosan nem kommunikálták - írja a portál.

A 9to5Google cikke szerint az is kérdés, hogy milyen módosításokat kellett végrehajtania a Google-nek a hirdetésmegjelenítési infrastruktúrájában.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×